Brit Care Dog Functional Snack Recovery Herring 150g
Popis
Funkční poloměkké pamlsky jsou zdravým, masitým a chutným doplňkem pravidelné stravy každého psa. Obohaceno o funkční složky jako jsou laktobacily, fulvinové kyseliny a extrakt z cukrového melounu.
Sleď obohacený o rakytník
- Pomáhá urychlit regeneraci po sportu. Obohaceno o aminokyseliny a vitamíny pro rychlé zotavení po sportu.
- Bez obilovin & bez brambor
- Fulvinové kyseliny pomáhají vstřebat živiny
- Extrakt z cukrového melounu jako zdroj antioxidantů
- Kolagen pomáhající regenerovat pohybový aparát. Tyndalizované laktobacily pomáhají udržovat zdravou střevní mikroflóru.
PROČ RAKYTNÍK?
Na antioxidanty bohaté superovoce rakytník řešetlákový pomáhá v boji proti volným radikálům a jeho vysoký obsah vitamínu C, všestranný posilovač těla, napomáhá hojení ran a regeneraci.
SLEĎ
Je zdrojem omega-3 mastných kyselin nezbytných pro správnou funkci kardiovaskulárního systému.
Složení: dehydrovaný sleď (26 %), dýně (20 %), červená čočka (18 %), zeleninový škrob tekutý (14 %), protein ze sledě* (10 %), šťáva ze sledě* (5 %), kolagen* (4 %), sušený rakytník (1 %), lososový olej (1 %), kyselina fulvová (0,5 %), minerály, výtažek z cukrového melounu Kantalupe (0,01 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg). *hydrolyzováno.
Analytické složky: hrubý protein 28,0 %, hrubý tuk 4,5 %, vlhkost 17,0 %, hrubý popel 6,2 %, hrubá vláknina 1,1 %, vápník 0,8 %, fosfor 0,6 %, sodík 0,8 %, omega-3 0,45 %, omega-6 0,35 %.
Nutriční složení: niacinamid (3a315) 100 mg, D-pantothenan vápenatý (3a841) 40 mg, biotin (3a880) 2 mg, cholinchlorid (3a890) 2500 mg, L-lysin (3.2.3) 50 mg, L-methionin (3c305) 200 mg, L-threonin (3c410) 40 mg, L-tryptofan (3.4.1.) 100 mg. Obsahuje konzervační látky schválené EU: kyselina citrónová (E 330), kyselina DL-jablečná (E 296).
Metabolizovatelná energie: 3 150 kcal/kg
Hmotnost | 0.15 kg |
Příchuť | Rybí |
Typ pamlsku | Funkční pamlsky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.