Brit Dog konz Paté & Meat Venison 800g

 
 

Zvěřina a kuře v masovém paté pro psy.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Cena 45,54 Kč 79,46 Kč od 45,54 Kč bez DPH
51 Kč 89 Kč od 51 Kč    
Kód produktu 260/400 260/800 Zvolte variantu
Značka Brit
Kategorie Konzervy
 

70% zvěřina a kuře + čisté masové paté. Kompletní krmivo pro psy.
 

  • Skutečné kousky masa s celými kousky vnitřností v paté.
  • Vysoký podíl kvalitního masa a jeho šetrné zpracování je zárukou excelentní chuti i vůně. Lahodné kombinace skutečných masových kousků a orgánového masa v paté dokonale uspokojí i ty nejnáročnější psí gurmány.
  • Brit Paté & Meat je ideálním doplňkem i ke granulím. Pomáhá zlepšit příjem krmiva a doplnit tekutiny
  • BEZ OBILOVIN – BEZ SOJI – BEZ GMO


Složení: 26% zvěřina, 24% kuře, 8% celá kuřecí játra, 12% srdce a plíce, 28,5% vývar, 1% minerály, 0,5% lososový olej.

Analytické složky: hrubý protein 11,0 %, obsah tuku 9,0 %, hrubý popel 6,5 %, vlhkost 75,0 %, hrubá vláknina 0,4%.

Nutriční složení: vitamin D3 (E671) 250 IU, vitamin E (3a700) 100 mg, zinek (3b606) 15mg, železo (E1) 10 mg, mangan (E5) 3mg, jód (3b201) 0.75mg, měď (E4) 0,5mg, biotin 0,2 mg.

Krmná tabulka:

Denní dávka se může lišit v závislosti na aktivitě a prostředí. V případě podávání pro zvýšení rozmanitosti a chutě k jídlu, nezapomeňte snížit doporučenou denní dávku pravidelného jídla vašeho psa. Podávejte v pokojové teplotě. Poskytněte vašemu psovi přístup k čerstvé pitné vodě. Skladujte v suchu a chladu. Po otevření uchovávejte v lednici.

Váha psa (kg) Malé (1-10kg) Střední (10-25kg) Velké (25 - 45kg) Obří (45-90kg)
Použití jako kompletní krmivo(g/den) 100-200g 200-400g 400-800g 800-1200g
Použití jako doplňkové krmivo - 50:50 (g/den) 50-100g 100-200g 200-400g 400-600g

 

Věk psa Mladý pes (junior), Dospělý (adult), Starý pes (senior)
Typ psa Aktivní, S běžnou aktivitou, S nadváhou, Kastrovaný
Příchuť Zvěřinová

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: